Csilla és Gergő

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXI. évfolyam, 26. szám, 2017. június 30.

(N1TV, mai hírek, Kommentár nélkül, június 26.)

Talán harmadszorra szaggatom meg itt ingem hajtókáját, mert a fidelitasos vezetők reprezentációjából kiderül, hogy az anyapárt megújulóban van. A legrászorultabbakat is odaengedi a tűzhöz, jót akar azoknak, akiknek se az iskola, sem az otthon nem adott eleget, akiket megcsal ez a komisz magyar nyelv, a fránya tiszta gondolat. Soha ilyen liberális, nyíltszívű pillanatot nem értem meg: a tarjáni tájékoztató maga volt az esélyegyenlőség diadala. Nem kell ide, kérem, nyelv, tudás, képzettség, fölösleges ismeretek, nem igaz, hogy nem lehet szívvel, szeretettel áthidalni a nemzetközi tudásmétely okozta hátrányokat.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.
LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.
Élet és Irodalom 2018