Digitális fénynyelők

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 25. szám, 2017. június 23.

Orbán Viktor nyerőembere volt, átlavírozta a környezetvédelmit a vidékfejlesztési csúcsminisztériumba. Aztán mennie kellett. Most a minisztérium csak egy főosztály, hajdani vezető munkatársai szétszéledtek. A maradék hallgat, igyekszik észrevétlen maradni. Illés Zoltán kikerült a párt periferiájára, bár most ösztöndíjjal az Egyesült Államokban dolgozik, aztán szeptemberben hazajön a Közép-európai Egyetemre, ha az még itt lesz egyáltalán, és nem Bécsben. Változik minden, csak valahogy ez a hazai mélyröpülés nem. Nem kivételek ez alól a megboldogult baloldali kormányok sem.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 25. szám, 2021. június 25.
LXV. évfolyam, 22. szám, 2021. június 4.
LXV. évfolyam, 18. szám, 2021. május 7.
Élet és Irodalom 2021