Reality Winner kisúgása

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 23. szám, 2017. június 9.

A Ruskiegate fokozódik, az oroszok a spájzban voltak, így várhatjuk James Comey lapzártánk utáni (csütörtöki) szenátusi meghallgatását. Közben a 17 titkosszolgálat egyikénél, az NSA-nél (Edgar Snowden volt cége) egy Reality Winner nevű ifjú hölgy szivárogtatott a kíberháborús orosz behatolás ügyében. A 25 éves nőről nem csak az derült ki, hogy szülei a hülyenévadás megszállottjai lehettek negyedszázada, de az is, hogy letartóztatta az FBI hétfőn top secret információ szivárogtatása miatt, amiért akár tíz évet is kaphat.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
LXVII. évfolyam, 32. szám, 2023. augusztus 11.
LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.
Élet és Irodalom 2024