Rövid

PRÓZA - LXI. évfolyam, 22. szám, 2017. június 2.

Betti azt mondja, három évig voltak együtt. Nem akarja bő lére ereszteni. Örül, hogy lát. Ezer éve. Azt mondja, Kristóf hét évvel fiatalabb volt. Kicsit tartott is a korkülönbségtől. Ki tudja, mi lesz. De nem lett semmi. Mindenki szeretett mindenkit. A barátok, a szülők, a kalauz, a postás. Majdnem olyan volt, mint a szerelem. De nem volt szerelem, fűzi hozzá. Szeretet volt, de talán még az sem. Nehéz erről beszélni. Mert akkor végül is mi volt?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 46. szám, 2022. november 18.
LXVI. évfolyam, 30. szám, 2022. július 29.
LXIV. évfolyam, 33. szám, 2020. augusztus 14.
Élet és Irodalom 2023