„Miért maradnak rabjai ennek a fájdalomnak?”

Interjú Katharina Raabe kiadói lektorral

INTERJÚ - LXI. évfolyam, 22. szám, 2017. június 2.

A Die Horen című rangos német művészeti folyóirat egyik új, Relle Ágnes műfordító által szerkesztett számát a magyar  irodalomnak szentelte. A lapszám magyarországi bemutatóján, a Petőfi Irodalmi Múzeumban jelen volt Katharina Raabe, a magyar irodalom  németországi sikereinek egyik legfontosabb háttérembere, aki szerkesztői munkáját a zürichi Arche Verlagnál kezdte, majd Berlinben a Rowohltnál dolgozott, 2000 óta a Suhrkamp kiadó kelet-európai irodalmakért felelős szerkesztője.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 7. szám, 2021. február 19.
LXIV. évfolyam, 50. szám, 2020. december 11.
LXIV. évfolyam, 39. szám, 2020. szeptember 25.
Élet és Irodalom 2022