Menedékház a Periódusos Rendszerhez

PRÓZA - LXI. évfolyam, 20. szám, 2017. május 19.

– Azt üzenik, hogy mindjárt tesznek ki még pezsgőt – nyugtatta meg a többieket Bronek, aki immár harmadszorra kereste fel a reggeli svédasztal legtávolabbi szegletében, apokaliptikus gyümölcskosarak árnyékában diszkréten megbúvó jeges vödröt.

– Ezek tudnak valamit – helyeselt teli szájjal Gavrilo, majd kiürítette az utolsó kortyot is karcsú poharából, jelezvén, hogy fogadókészsége a gyöngyöző ital fogyasztására lankadatlan.

Nem véletlenül esett a választásuk erre a szállodára.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 25. szám, 2023. június 23.
LXVI. évfolyam, 38. szám, 2022. szeptember 23.
LXVI. évfolyam, 11. szám, 2022. március 18.
Élet és Irodalom 2023