Árumintavásár, divatbemutató

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXI. évfolyam, 18. szám, 2017. május 5.

(Nemzeti Szalon 2017, Műcsarnok)

A Műcsarnok majd’ összes termében látható a Körülöttünk. Nemzet Szalon 2017. Iparművészet és tervezőművészet című kiállítás, mely a legszélesebben értett tárgykultúrát mutatja be. A belsőépítészet, a divat, a szabadidő eltöltéséhez kötődő tárgyak és persze az ékszerek, az órák, a finom bútorok, meglepő mód az animációs filmek, az ipari design, a textil, a tipográfia, kerámiaművészet, a szakrális tér – összesen 12 teremben várja a látogatókat. Az elmúlt tíz év több száz szereplője állítja ki munkásságát egymástól elszigetelten, ami önmagában is elgondolkoztató. Hogy még nagyszabásúbb legyen mindez, a kiállítás emléket állít számos mesternek is Ferenczy Noémitől, Kaesz Gyulán és Kass Jánoson át, Konecsni Györgyig, Kovács Margitig.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 29. szám, 2021. július 23.
LXV. évfolyam, 27. szám, 2021. július 9.
LXV. évfolyam, 26. szám, 2021. július 2.
Élet és Irodalom 2021