Tatabánya Blues

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXI. évfolyam, 17. szám, 2017. április 28.

(A Megalázott embervilág című kiállítás a debreceni Modemben május 4-ig látható.)

Svájcisapka, hatalmas kéz, cinikus kacaj, gyanakvó pillantás. Kimeríthetetlen energiák, jövés-menés, fémhulladék-gyűjtögetés, hegesztés, illesztés, építés, álmodozás. Egy rettenetes másnaposságban megírt, majd a MÉH-telepen testet öltött Kassák-vers, egy savanyúkáposztás hordóba ejtett laptop a világ legújabb robotrendszerével a képernyőjén, a MIR-állomás őrült karbantartójának vidám tekintete, a jurták legmakacsabb dj-je, az egyszerre lírai és babra-formák futurista költője ő: Lois Viktor.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 21. szám, 2017. május 26.
LXI. évfolyam, 18. szám, 2017. május 5.
LXI. évfolyam, 15. szám, 2017. április 13.
Élet és Irodalom 2023