Nagymari

PRÓZA - LXI. évfolyam, 16. szám, 2017. április 21.

Akarsz szexképeket nézni?,  Nagymari választ se várt, már indult volna a szobájukba a dobozért, amikor beléptem. Ugyanazzal a hangsúllyal, mintha azt kérdezné, hogy kérek-e túrós palacsintát vagy rakott krumplit, mert mindig mindennel megkínált, amin megakadt náluk a szemem.

Egy pillanatra azért megtorpant, mert látta rajtam, hogy elfehéredek, döbbenetemben szólni se tudok, csak kapkodom a levegőt, tiltakozni sincs erőm.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LX. évfolyam, 14. szám, 2016. április 8.
LIX. évfolyam, 23. szám, 2015. június 5.
LIX. évfolyam, 13. szám, 2015. március 27.
Élet és Irodalom 2018