Mária, fizess!

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXI. évfolyam, 15. szám, 2017. április 13.

(Könyv Kata kiállítása a Magyar Műhely Galériában április 28-ig látható.)

A fiatal festő ennek következtében általában befelé fordul, és abból kezd építkezni, amije van: magából, a testéből, amelyet vizsgálva, marcangolva, felfedezve, átértelmezve boncolgatja lelkét, hogy bemutassa helyét és szerepét a világban.

Könyv Kata kiállításán először hentesboltban érzem magam, hisz kezek, fejek, hasak, szájak képeit látom a falakon, majd a második pillanatban egy szépségszalon hangulata tör rám, hiszen sehol egy csepp vér, mert látszólag minden gyönyörű és a helyén van, majd ahogy elkezdem letüdőzni a remek mesterségbeli tudással megfestett alkotásokat, szép lassan átitat a művésznő megannyi erős lelki pillanata és hangulata.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 21. szám, 2017. május 26.
LXI. évfolyam, 18. szám, 2017. május 5.
LXI. évfolyam, 17. szám, 2017. április 28.
Élet és Irodalom 2024