A nép jó embere

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXI. évfolyam, 13. szám, 2017. március 31.

(Egyenesen – Lefüggönyözve, Kálmán Olga műsora, Hír Tv, március 27.)

Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szakszervezetének volt vezetője Kálmán Olga új műsorában mondta el a maga igazságát. Az Egyenesen másik csatornán fut, egy jobb híján független és dacból demokratikus helyen, ahol a „G-nap” óta egyszerre minden átértelmezhető és nézhető a másik oldalról, ami azért, hiába múlik az idő, még mindig inkább a rendszer abszurditását mutatja meg (ad notam: „Mi, demokraták”, Borókai Gábor, Heti Válasz), mint szól bármiféle ellenzékiségről, de ami tény, az tény: a pikszisből való kikerülés óta minden valamihez képest van.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 23. szám, 2019. június 7.
LXIII. évfolyam, 21. szám, 2019. május 24.
LXIII. évfolyam, 19. szám, 2019. május 10.
Élet és Irodalom 2019