Heimat

PRÓZA - LXI. évfolyam, 12. szám, 2017. március 24.

Eszembe jutott egy régebbi eset, még egy éve történt, de halványan rémlett. Amikor megjött az 1989. november 13–19-i tévéújság, csütörtök reggel, kilencedikén, bedobták a rácsos gangablakon, amikor mi éppen virslit főztünk reggelire. Megkaptam az írógépet aznap, újra, és kiírtam a tévéújságból a meseműsorokat. Vasárnap Kéménymesék. Csütörtökön Thomas és Thomas bácsi. Szombaton A nagy ho-ho-ho horgász. Vasárnap A legkisebb ugrifüles. Vasárnap Kétbalkezesek. Pénteken Füles Mackó kalandjai. (Az apám írta az egyik rész magyar szövegét. Egy másik részen sírtam: a vadmalac összerombolta Füles Mackó zsúrját.) Hétfőn Pamacs és barátai. Kedden Mirr-murr. És én tudtam, hogy soha, soha nem akarok író lenni!

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 10. szám, 2018. március 9.
LIX. évfolyam, 50. szám, 2015. december 11.
LIX. évfolyam, 50. szám, 2015. december 11.
Élet és Irodalom 2018