Igazából mi járunk Enikővel

PRÓZA - LXI. évfolyam, 12. szám, 2017. március 24.

Leírod Enikőnek, hogy mennyire tetszik az arca, a teste, meg minden, szereted, megcsókolnád, meg jó a haja, meg hogy tetszik a márványfarmerja is. Szóval ezeket a dumákat löknéd, amiket szerintem szoktak írogatni ilyenkor egy ilyen levélben. De te lemernél ilyeneket írni? Én nem biztos. És Gyulabá pedig észreveszi a levelezést, odajön, kicsavarja a kezedből a papírt, vagy az én kezemből, amikor már adnám tovább, és töri órán hangosan felolvassa. Lehet, Enikő utána már nem is akarna veled járni. És velem sem. Mert esetleg titkolná, és akkor meg kiderülne az egész osztály előtt. Velünk miért nem akarnak járni a lányok?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
Élet és Irodalom 2021