Agitpop

MŰBÍRÁLAT - SZÍNHÁZ - LXI. évfolyam, 12. szám, 2017. március 24.

(Frances Ya-Chu Cowhig: A tökéletes boldogság világa, Kamra, március 17.)

Kérdések felvetése, dilemmák átélhetővé, húsbavágóvá tétele helyett iskolás felmondása egy olyan „tanulságnak”, amelyet a mindvégig túl könnyedén olvasható, leegyszerűsítetten szimbolikus darab és díszlet nem egyszerűen előkészít, de kezdettől szájba rág. A jobb élet reményében kivándorló generáció és az itt maradottak – különösen vidéken nyilvánvaló – kilátástalanságának társadalmat és politikai helyzetet vádló vitathatatlan igazsága önmagában még nemhogy nem biztos receptje, de ebben a közvetlen formában inkább akadálya a célzott katarzis megszületésének.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 42. szám, 2017. október 20.
LXI. évfolyam, 38. szám, 2017. szeptember 22.
LXI. évfolyam, 34. szám, 2017. augusztus 25.
Élet és Irodalom 2018