Amikor meghalt Torgyán

PRÓZA - TÁRCATÁR - LXI. évfolyam, 11. szám, 2017. március 17.

Állami alkalmazásban vannak, ki hol volt eddig, merre, mindegy, most közteres, bérfenyegető, alvadt vér a száj sarkában, két lábon járó, sistergő fekély. Figyelni a teret, az utcát, melyik köcsög kocsmából hordják ki a rekeszeket. Most éppen egy ilyen bekeményítési időszak van, ez lett kiadva föntről, meg lettek erősítve, hogy keményen kell, nagy kérdés, meddig tart, mondjuk, ezek újak, az új közteresek jöttek ma, a múlt héten más arcok voltak, amikor Zsoltika, akinek egyébként tényleg kapósak a táncra az idegei, leült a padra, és sírt, amikor már elmentek. Ne sírj már, Zsoltika, bazmeg. Zsepi? Egy nyelet, húzd csak meg, jobb lesz a téma. Az oszlatás szóra borult ki különben.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 11. szám, 2018. március 14.
LXII. évfolyam, 7. szám, 2018. február 16.
LXII. évfolyam, 2. szám, 2018. január 12.
Élet és Irodalom 2018