Utórezgések

Kijevi napló

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 6. szám, 2017. február 10.

Elvben nincs hadiállapot. Például az orosz szakmai kapcsolatokat hivatalosan senki sem tiltotta be. És legalábbis a társadalomtudományokban minden valamirevaló kijevinek voltak moszkvai, pétervári kapcsolatai. Rendesen kapnak ma is meghívásokat orosz konferenciákra. Vízum nincs, elvben mindenki mehet, ahova lehet. A közvetlen moszkvai repülőjáratokat ugyan az ukrán hatóságok leállították, de kényelmes átszállásokat kínáltak például a belaruszok – számos új járattal, hogy bírják a megnövekedett forgalmat.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 10. szám, 2020. március 6.
LXIV. évfolyam, 7. szám, 2020. február 14.
LXII. évfolyam, 40. szám, 2018. október 5.
Élet és Irodalom 2021