A nagy fogyás

PRÓZA - LXI. évfolyam, 6. szám, 2017. február 10.

Egész nap üzeneteket küld a Facebookon, hogy döntsem már el, mi lesz a karral, mert ő tudni akarja, hogy mire számítson, nem akar többé bizonytalanságban élni. Ez végül is érthető, de csak azt írom neki, hogy várjon egy kicsit, egy kar sorsáról nem lehet ilyen gyorsan dönteni. Erre előhúzza az adu ászt, hogy visszamegy az exbarátnőjéhez, ha nem mondom meg, mi van, amúgy akkor is, ha a válaszom az, hogy nem, csak akkor még jobban visszamegy. Én ekkor már rohadtul reszketek, elkékül a szám a hidegtől, mert hónapok óta nem csókolta meg senki. Pötyögök a telefonomon, hogy oké, oké, de akkor örökre szeretni fog, ugye. Ötvenkét percet várok a válaszra, pedig látom a Messengeren, hogy látta. Ez nem tűnik jó előjelnek, de azt írja, hogy persze, úgyhogy elhessegetem a rossz érzéseimet, biztos csak szarni volt ennyi ideig. Megmondom neki, hogy erről szerződést írunk ám összetéphetetlen papírra, amire küld egy lájkot, azonnal írom is a szerződést, átviszem, aláírja, hatalmasat szeretkezünk. Azt hiszem, neki is jó volt, de nem merem megkérdezni.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 48. szám, 2023. december 1.
LXIV. évfolyam, 30. szám, 2020. július 24.
LXIV. évfolyam, 3. szám, 2020. január 17.
Élet és Irodalom 2024