A szenvedés joga

MŰBÍRÁLAT - SZÍNHÁZ - LXI. évfolyam, 6. szám, 2017. február 10.

(Boross Martin–Thury Gábor: Emlékek Klinikája, STEREO Akt, Trafó, január 27.)

Minden új jelenet lendületet hoz, de egytől egyig kimerülnek, leülnek a következő fordulat előtt. Ez a vontatottság még inkább kívülre helyezi a nézőt, és ötletek laza füzérének mutatja az egyébként határozott fókuszú előadást. A nehezen viselhető lassúság elvileg jól ellenpontozza a kritikus fénybe vont médiabefogadási szokásokat, de átélés, bevonódás, intenzív sodrás híján nem képes ezt a szembeállítást érzékletesen felmutatni: nem ad lehetőséget elmélyülésre.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 42. szám, 2017. október 20.
LXI. évfolyam, 38. szám, 2017. szeptember 22.
LXI. évfolyam, 34. szám, 2017. augusztus 25.
Élet és Irodalom 2018