Kinek szól a Tilos?

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 5. szám, 2017. február 3.

Természetesen nem akkor kezdett működni a Habony Művek, amikor a Szent Korona vitrinjéből előlépett asztráltestével Árpád. A Tilos Rádió mindig is szálka volt mindenféle hatalom szemében, aminek oka a műsorokat adó személyiségek elkötelezettsége volt a demokrácia mellett. Oké, ki lehet rúgni Barangót, Paizs Miklóst, bárkit (jó példa lehetek én is), de félő, hogy helyére hasonszőrű, Soros György által mozgatott álcivil léphet (a kommunikáció kaotikussága miatt mondom, hogy ez irónia).

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LIV. évfolyam 8. szám, 2010. február 26.
Élet és Irodalom 2022