Duplacsavar a „valóság” menetén

KÖNYVKRITIKA - LX. évfolyam, 51-52. szám, 2016. december 21.

A másik forradalom. Alternatív ötvenhat. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Szálinger Balázs. Cser Kiadó, Budapest, 2016. 248 oldal, 2995 Ft

A történészek kissé szégyenlősen szokták föltenni maguknak azt a kérdést, hogy „mi lett volna, ha?”, pedig ha történelmietlen is, ez roppant izgalmas játék. Szerencse, hogy a szerzők (Babiczky Tibor, Bereményi Géza, Berg Judit, Bödőcs Tibor, Cserna-Szabó András, Dragomán György, Gerlóczy Márton, Háy János, Horváth Viktor, Kemény István, Kiss Tibor Noé, Maros András, Márton László, Szécsi Noémi, Totth Benedek és Vámos Miklós) nem szégyellősködtek, sőt élvezték a játékot, olvasás közben érezni, hogy fölvillanyozta őket a feladat.  

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.
LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
Élet és Irodalom 2018