Vonulnak a demokraták

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LX. évfolyam, 50. szám, 2016. december 16.

(Matolcsy György és Hosszú Katinkáék elvonulnak újságírók között. RTL Klub, ATV)

Erről a vonulásról már mindenki elmondott szinte mindent. Fölvetődik azonban, kinek a felelőssége, hogy Magyarország jegybanki elnöke nem képes moderálni magát. Az a látszat-magabiztosság, amit a két csatorna pontosan leközvetített, ahogy mondják kommunikációs szakértők, azt mutatja, hogy nemcsak hivatala, de ő maga is rég kivonta személyét mindenféle kontroll alól, jól látható, hogy élvezi is ezt a helyzetet.

 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 27. szám, 2020. július 3.
LXIV. évfolyam, 25. szám, 2020. június 19.
LXIV. évfolyam, 23. szám, 2020. június 5.
Élet és Irodalom 2020