Ne sírj értem, Népszabadság!

PUBLICISZTIKA - RIPORT - LX. évfolyam, 49. szám, 2016. december 9.

Amiatt dühöngtem, hogy nem tudok Fedél nélkült venni. Pedig írtam bele, álnéven, amit nem pártoltam, de rám parancsoltak. Mert akkor még úgy volt, hogy a felfüggesztés alatt publikálási tilalom is sújt bennünket, de hogy ez pontosan mit jelent, senki nem magyarázta el. Arról lehetett szó, hogy pénzért másnak nem írhattunk, mert még alkalmazásban álltunk, de ez a veszély nem fenyegetett senkit, a vérzivatart követően kisebb gondunk is nagyobb volt annál, hogy kiéljük grafomániánkat.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 11. szám, 2019. március 14.
Élet és Irodalom 2022