Szerelmem, Vietnam

PRÓZA - LX. évfolyam, 47. szám, 2016. november 25.

A bőrkabátos szekusok helyett rendruhás, nyakkendős, udvarias szekusok érkeztek, és atyai érdeklődést mutattak Farkas Géza iránt. A szigorú igazgató, Beder Vilmos lemondóan hallgatta amint a fővárosi szekusok kihallgatják Farkas Gézát, és alig képesek elrejteni csodálkozásukat: „A fiú normális, tényleg nem idióta!” Beder Vilmos igazgató elvtárs keserűségét, értetlenségét leplezve, szolgálatkész szenvtelenséggel tárta szét két tenyerét, tegyenek az elvtársak, amit ilyen… esetekben tenniük kell.

Farkas Géza már az egyetemi feladatgyűjteményekben merült el. És kerékpározott. Segédkönyvelői fizetéséből Ingeborg Hauser is vásárolt egy kerékpárt. Jó időben nem busszal, hanem kerékpárral ingázott. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 37. szám, 2020. szeptember 11.
LX. évfolyam, 9. szám, 2016. március 4.
Élet és Irodalom 2021