Metszéspontok nélküli világok

KÖNYVKRITIKA - LX. évfolyam, 47. szám, 2016. november 25.

Andrej Nikolaidis: Az eljövetel. Fordította Rajsli Emese. Gondolat Kiadó, Budapest, 2016. 125 oldal,2600 Ft

 

A magyar olvasó a délszláv régió egyik legbefolyásosabb értelmiségijének, Andrej Nikolaidisnak a nagysikerű Fiam című regénye után most egy másik lebilincselő művével is megismerkedhet. Az eljövetel – a detektívregénybe illő szüzséje, vagyis a Vukotić-család lemészárlásával kapcsolatban folytatott nyomozás mögött – komoly lételméleti kérdéseket feszeget.

 

 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 3. szám, 2018. január 19.
LXI. évfolyam, 48. szám, 2017. december 1.
LXI. évfolyam, 45. szám, 2017. november 10.
Élet és Irodalom 2018