„Hol a sötétség tenger-árja ellen...”

KÖNYVKRITIKA - LX. évfolyam, 45. szám, 2016. november 11.

Bérczes Tibor: Élni és halni hagyni. Beszélgetések a holland eutanáziagyakorlatról. Corvina Kiadó, 2016. 291 oldal,2990 Ft

Bérczes Tibor beszélgetéseinek szereplői között van történész, háziorvos, szociológus, szakápoló, filmkészítő, kultúrantropológus, gyermekgyógyász, matematikus, protestáns erkölcsfilozófus, író, civil aktivista és hospice-munkatárs, akik szakmai tapasztalataikról jórészt személyes élettörténeteiken keresztül beszélnek, hiszen a halál nagy, közös tapasztalat.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 13. szám, 2021. április 1.
LXV. évfolyam, 6. szám, 2021. február 12.
LXIV. évfolyam, 42. szám, 2020. október 16.
Élet és Irodalom 2021