A Bizonytalanság Kora és az Új Világrend születése

PUBLICISZTIKA - LX. évfolyam, 44. szám, 2016. november 4.

A globális rendszer minden szereplőjének most az Új Világrendet kell megtanulnia, és tájékozódni a gyorsan átalakuló világban, ahol minden az ellenkezőjére fordult. Erről szólt Juncker 2016. szeptemberi 14-i üzenete az unió helyzetéről az Európai Parlamentben, amikor világosan kimondta, hogy ebben a helyzetben már nem elegendő a Civil Szuperhatalom ereje, a „puha hatalom”, hanem az EU-nak „kemény” katonai hatalommá kell fejlesztenie magát.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 31. szám, 2017. augusztus 4.
LXI. évfolyam, 13. szám, 2017. március 31.
LX. évfolyam, 20. szám, 2016. május 20.
Élet és Irodalom 2023