Ha egésszé összeáll

KÖNYVKRITIKA - LX. évfolyam, 40. szám, 2016. október 7.

Lázár Ervin: A valóság íze. Kötetben eddig meg nem jelent írások. Szerkesztette Gacsályi József. Tolna Megyei Illyés Gyula Könyvtár, Szekszárd, 2016. 344 oldal,2400 Ft

A valóság íze cím sokat elárul arról, hogy a „megszokottól” eltérően realisztikusabb szövegeket tartalmaz ez a könyv, főként Lázár Ervin kevésbé ismert alkotói korszakából, amelyben még nem a mesemondó szólalt meg, hanem az újságíró, noha ezekben az írásokban sem mellőzte a meseszerű elemeket.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 13. szám, 2018. március 29.
LXII. évfolyam, 8. szám, 2018. február 23.
LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.
Élet és Irodalom 2018