100%

PÁRATLAN OLDAL - LX. évfolyam, 38. szám, 2016. szeptember 23.

Ha Magyarországra betelepítés lesz, akkor „százszázalékosan biztos”, hogy a magyar állampolgárok zsebében kevesebb pénz marad, hogy a romák szociális támogatása csökken, kevesebb jut az önkormányzati segélyből cigány honfitársainknak, aggódik az empatikus kormányzati kommunikáció.

Nos, ha ennyire magától értetődő az összefüggés a betelepedés és a segélyek összege között, tán fel kellene tenni a kérdést szociális érzékenységüktől frissen elalélt kormányzati politikusainknak: mennyivel lehetne nagyobb a rászorultak támogatása, ha a letelepedési kötvényeknek csak a közvetítési díját, az indokolatlanul közbeiktatott offshore cégek helyett rászoruló cigány honfitársaink támogatására fordították volna? Ez a 30–40 milliárd egyelőre máshova csatornázódik.

A fideszes nihilizáció oxigénpalack nélkül ostromolja a politikai hitványság újabb csúcsait, ezért senkinek nem lehetnek illúziói: a jövő héten, szükség szerint, lesz itt még ilyen-olyan fenyegetés, metróeltérítés, pályaudvarok lezárása vagy éppen messze hangzó dörrenés a magyar éjszakában, és ha az érvényesség még mindig billeg, akkor október 1-jén, a köztelevízió összes csatornája, adását megszakítva, élőben fogja közvetíteni magyar anyák és/vagy szüzek turbános férfiak általi meggyalázását a Kossuth térről. A Parlament kupolájáról pedig maga a házelnök fogja letépni a brüsszeli Bizottság által oda kitűzetett lófarkas félholdat.

100%.  

A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 2. szám, 2023. január 13.
LXVI. évfolyam, 43. szám, 2022. október 28.
LXVI. évfolyam, 35. szám, 2022. szeptember 2.
Élet és Irodalom 2023