Tisztelt Központunk!

Levél a Kormányzati Tájékoztatási Központnak

VISSZHANG - LX. évfolyam, 38. szám, 2016. szeptember 23.

Mi, magyarok időről időre csömört kapunk attól, hogy hamis szillogizmusokra építve, tapasztalatainkkal nehezen összeálló összefüggésekbe rejtett fenyegetésekkel bombázzák figyelmünket.  Mielőtt a csömör túlcsordulna, nem árt tudniuk, hogy senki sem hatalmazta fel a Tisztelt Központ Urat vagy Úrhölgyet, hogy dátum, aláírás, megjelölés nélkül juttasson el penetráns propagandát a levelesládánkba. A Tisztelt Központnak nincs joga arra, hogy ilyen levelet küldjön ki magyar honfitársainknak.  Márpedig – megmondta a költő régen – haza csak ott van, hol jog is van!

Az elmúlt hónapok történései bebizonyították, hogy összefüggés van a kormánypropaganda intenzitása és a kétfarkú kutyák bántalmazása között, továbbá, hogy a szokásosnál is több kiskorút bántalmaznak, tesznek ki szexuális abúzusnak a magyar apák. Vér szerinti szülők és nevelő családfők egyaránt.  Gondolom, nem tudták, de amióta a Tisztelt Központ agytrösztje által kifundált plakátokkal és egyéb hirdetésekkel szembesülnek a magyar emberek, a magyar apák egy városnyi élettársat bántalmaztak tettlegesen, és ennek következtében egy stadionnyi magyar családtag vesztette életét. Nem egy esetben a bántalmazó is. Ezt a kockázatot sem szabad felvállalnunk! Mára azt is a napnál világosabban látjuk, hogy minél inkább rontanának Brüsszel gonoszai Európára és hazánk biztonságára, annál többet kell ennek elhárítására költenünk, amely kiadás minden 100 forintjából 50 forint a Központ szellemi munkásainak zsebébe csorog vissza, míg 10 forint jár az alkotmányos keretek közt tevékenykedő honfiaknak. A nemjóját, ez sem járja!         

Tudjuk, hogy a Központnak támogatást nyújtó szellemi trógerek között ott rejtőzködnek a lélek terroristái, akik maguk is embercsempészek, amikor teljesen ellenőrizhetetlen letelepedési kötvényprogramjuk segítségével adnak tartózkodási engedélyt, majd könnyített állampolgárságot büntetett előéletű szerencselovagoknak, akik maguk is potenciális terroristák.  És a gyerekeik, kis palántáik is azok lesznek, mert ők nem magyar emberek.  Sohasem fogják énekelni a magyar himnuszt!

Persze felmerül bennünk a kérdés, Tisztelt Központ, hogy ha október 2-án visszautasítjuk, hogy Brüsszelben a fejünk felett döntsenek, akkor nem volna-e erényes, a magyar virtushoz méltóbb, ha a brüsszeli támogatásokat büszkén visszautasítanánk.  Adják ezt a macskaevő olaszoknak és a mindig cselvető görögöknek! Esetleg kutya Szerbiának! 

Az október 2-ai népszavazás igen­is arról szól, hogy meg kell védeni közösségeinket, kultúránkat, a magyar családokat; legfőképpen az olyan centrális Központtól, amely gátlástalanul mindenre hajlandó annak érdekében, hogy kockáztassa Magyarország békés jövőjét, szellemi és anyagi felemelkedését.     

A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 51–52. szám, 2023. december 21.
LXVII. évfolyam, 44. szám, 2023. november 3.
LXVII. évfolyam, 25. szám, 2023. június 23.
Élet és Irodalom 2024