„Kívánom, Magyarország ne váljon szigetországgá”

Interjú Pavol Demeš volt szlovák külügyminiszterrel

INTERJÚ - LX. évfolyam, 37. szám, 2016. szeptember 16.

Nem a „szokványos” karriert járta be: természettudósból lett előbb politikus, majd elkötelezett NGO-munkatárs: tíz éven át vezette az amerikai German Marshall Fund pozsonyi irodáját, irányította az alap közép- és kelet-európai projektjeit. A szlovák államrész külügyminisztereként jelen volt 1991-ben Brüsszelben az akkor még visegrádi hármak és az EU közötti együttműködési megállapodások ünnepélyes aláírásán. Tehát a kezdetektől tanúja volt annak, miként artikulálódhatnak jobban a közösen kiérlelt és képviselt álláspontok.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 3. szám, 2018. január 19.
LXI. évfolyam, 49. szám, 2017. december 8.
LXI. évfolyam, 45. szám, 2017. november 10.
Élet és Irodalom 2018