Érzelmes kihallgatási jegyzőkönyv

PUBLICISZTIKA - LX. évfolyam, 34. szám, 2016. augusztus 26.

Májusi beszélgetésünkkor hívta fel dr. Miszori László, a romagyilkosságok ügyének elsőfokú bírája a figyelmet arra, vajon hogy áll a „koronatanú” (Fehérné Nyalka Éva – Nyafi) hamistanúzási ügye, melyben ő tett feljelentést. Nos, ítélkezési szünet van, naprakész információ nincs, az ügy áll. Sikerült viszont megszereznünk egy folytatólagos tanúkihallgatási jegyzőkönyvet, mely már az elsőfokú ítélet utáni – később eredménytelenül lezárult – pótnyomozás során született. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 32. szám, 2023. augusztus 11.
LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.
LXVI. évfolyam, 19. szám, 2022. május 13.
Élet és Irodalom 2023