Mélységi tájékozódás a tranzitzónáról

PUBLICISZTIKA - LX. évfolyam, 30. szám, 2016. július 29.

A határon zajló eljárások teljesen rendezettek, a tranzitzóna jól működik, a kiépített kapacitások megfelelőek. Itt mindenki beadhatja menedékkérelmét, amelyet elbírálnak hatóságok – mondta Kósa Lajos, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke Röszkén. A bizottság kihelyezett ülést tartott, de lehunyt pillával Kósának nem volt értelme annyit utaznia. Mert ha kicsit is odafigyel, a helyszínen láthatta volna: az eljárások jogszerűtlenek, a tranzitzóna nem működik, a kapacitások pedig elégtelenek.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LIX. évfolyam, 18. szám, 2015. április 30.
LIX. évfolyam, 9. szám, 2015. február 27.
LVIII. évfolyam, 37. szám, 2014. szeptember 12.
Élet és Irodalom 2021