Sajátos nosztalgia

KÖNYVKRITIKA - LX. évfolyam, 16. szám, 2016. április 22.

Férfi, nő, gyerek. Mai szlovák tör­té­ne­tek. Szerkesztette Deák Re­ná­ta és Karádi Éva. Utószó: Ra­dos­lav Passia. Fordította Árgyelán Er­zsé­bet, Balázs Andrea, Dósa An­na­mária, Garajszki Margit, György Norbert, Mészáros Tün­de, Pet’ovská Flóra, Pénzes Tí­mea, Tóth Annamária, Vályi Hor­váth Erika. Noran Libro Kiadó, Bu­da­pest, 2016. 305 oldal, 3200 Ft

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 3. szám, 2018. január 19.
LXI. évfolyam, 48. szám, 2017. december 1.
LXI. évfolyam, 45. szám, 2017. november 10.
Élet és Irodalom 2018