Hangyasuttogó

PRÓZA - LIX. évfolyam, 44. szám, 2015. október 30.

„A vegán csoportban olyasmikről szoktak vitatkozni, hogy átnevelhető-e egy macska vegánnak és van-e olyan, hogy vegán lakodalom. Jön a násznép és lelegeli a füvet. Ha valaki beposztolta, hogy megitatott egy méhecskét, valóságos lájkcunamit generált. Egy tudományos kísérlet leírását lelkes kommentek követték: japán gyerekeknek az igazgató utasítására azt kellett mondani egy pohár rizsre az iskola folyosóján, hogy drága, édes rizs, mennyire szeretlek, egy másik pohár rizsre viszont azt, hogy hülye rizs, hú, de utállak, és a szidalmazott rizs pár nap alatt megpenészedett.”

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
LXI. évfolyam, 45. szám, 2017. november 10.
LIX. évfolyam, 51-52. szám, 2015. december 18.
Élet és Irodalom 2018