Minimax

KÖNYVKRITIKA - KÖVETÉSI TÁVOLSÁG - LIX. évfolyam, 44. szám, 2015. október 30.

Hazai Attila: A maximalista (és más írások). Szerkesztette Berta Ádám. Magvető Könyvkiadó, Bu­da­pest, 2015. 144 oldal, 2690 Ft


A Hazai-szövegek dimenzió nélküli látványalakzata, szfinxszerű mosolyhoz fogható felülete (vesd össze a negyvenöt évesen elhunyt szerzőről készült fotók egyikével-másikával, vagy akár az egykor élő személyről őrzött emlékképekkel) zavarba hoz minket. El kell döntenünk: blődlinek tekintjük vagy iróniának.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 26. szám, 2018. június 29.
LXII. évfolyam, 22. szám, 2018. június 1.
LXII. évfolyam, 18. szám, 2018. május 4.
Élet és Irodalom 2018