Ostrom alatt

Mit mond el az újságírás legújabb átalakulása a technológia, a kultúra és a média viszonyáról?1

FEUILLETON - LIX. évfolyam, 40. szám, 2015. október 2.

2012. október 3-án zsúfolásig megtelt a New York-i Columbia Egyetem újságíró-iskolája Pulitzer Józsefről elnevezett épületének egyik nagyterme. Nem véletlenül, hiszen ritkán mutatnak be több mint hatmilliárd forintnak megfelelő összegből létrehozott médiainnovációs intézetet.2 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LI. évfolyam 34. szám, 2007. augusztus 24.
LI. évfolyam 34. szám, 2007. augusztus 24.
LI. évfolyam 25. szám, 2007. június 22.
Élet és Irodalom 2022