A társadalmi kohézióról

Mit tanít nekünk a menekültügyi válság?

PUBLICISZTIKA - LIX. évfolyam, 39. szám, 2015. szeptember 25.

Az elmúlt hónapok egyre lüktetőbb és zaklatottabb bevándorlási hullámai közepette – érdekes módon – nem fordítódott különösebb figyelem egy fontos kérdésre: hogyan érinti a társadalmi kohéziót általában és a magyarországit különösen a világméretű és egyre nagyobb méretű vándorlás. Hogy erről szinte semmilyen szó nem esik, önmagában is tünet, az pedig, hogy Magyarországon ki nem ejtette az utóbbi hónapokban senki ezt a szót, még beszédesebb tény.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 40. szám, 2023. október 6.
LXVII. évfolyam, 13. szám, 2023. március 31.
LXVI. évfolyam, 50. szám, 2022. december 16.
Élet és Irodalom 2023