Terrorelhárítók, nácik, stricik

PUBLICISZTIKA - LIX. évfolyam, 29. szám, 2015. július 17.

A romagyilkossági üggyel kapcsolatban a közelmúltban a TEK közölte, szoros odafigyeléssel, szorgos nyomozati munkával sem akadtak senki nyomára, akinek a négy, másodfokon nem jogerősen elítélt személyen kívül köze lehetett volna a sorozatgyilkos terrorcselekményekhez. Adódott alkalom, hogy kontrollesetünkkel, a német neonácik ügyével foglalkozzunk, és országunk szomorú emberkereskedelmi valóságára is illendő figyelmet fordítani egy percre. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 29. szám, 2020. július 17.
LXIV. évfolyam, 23. szám, 2020. június 5.
LXIII. évfolyam, 42. szám, 2019. október 18.
Élet és Irodalom 2021