A sikerek másik oldala

Hozzájárulás a kormánykampányhoz

PUBLICISZTIKA - LIX. évfolyam, 29. szám, 2015. július 17.

Orbánék megint begurították a görögdinnyét a belpolitikába, akárcsak 2010-ben. Akkor a velük szemben támasztott csodavárást akarták hűteni azzal, hogy Magyarországot a csőd felé tántorgó Görögországhoz hasonlították. Kósa Lajos államcsődközelinek minősítette a magyar helyzetet, amit Szijjártó Péter és Varga Mihály is megerősített. A piacok e beszéd nyomán úgy felbolydultak, hogy a Fidesz vezető közgazdászai valóban vészhelyzetközeli állapotokat generáltak, aminek egyébként nem volt reális alapja. A Morgan Stanley hatalmas pr-katasztrófának nevezte a történteket, a Financial Times kontároknak minősítette a turbulenciákat kiváltókat. Olli Rehn, Manuel Barroso és Jean-Claude Trichet az unió részéről védte Magyarországot, hangsúlyozva, hogy Magyarország jó úton halad, és nem lehet egy napon emlegetni Görögországgal.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 40. szám, 2021. október 8.
LXV. évfolyam, 21. szám, 2021. május 28.
LXIV. évfolyam, 51–52. szám, 2020. december 17.
Élet és Irodalom 2022