RAPID

PÁRATLAN OLDAL - LIX. évfolyam, 21. szám, 2015. május 22.

Április 25. A magyar jégkorong-válogatott történetének talán legnagyobb sikerét érte el Krakkóban, amikor két hete följutott a legjobbak közé, és a jövő évi világbajnokságon a legnagyobb csapatokkal játszhat.

Május 12. Nem érzi úgy a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke, hogy a „gecigate” miatt veszélyben lenne a széke – írja a jégkorongszövetség elnökével, Németh Miklóssal készült interjú bevezetőjében Simon Andrea. – Furcsa is lenne: a sportág igencsak rendben van. A felnőtt férfiválogatott jövőre az elitben játszhat, jól futnak a korosztályos csapatok is. Németh Miklós, a Közgép vezérigazgatója szerint náluk a hokiban nincs mutyi a TAO-pénzek körül, és attól se fél, ha megszüntetik ezt a támogatást.

Orbán Viktor gratulált? Igen, a miniszterelnök úr gratulált, egyenesen a szövetségi kapitány úrnak küldte el a csapatnak szóló gratuláló levelét, ami a szövetségben elérhető – mondja az interjú végén. – Én pedig a hivatalos protokoll szerint Simicskó István sportért felelős államtitkár úrtól kaptam egy, a szövetségnek, illetve nekem szóló elismerést. Gratulációt, ha úgy tetszik.”

Május 19. „A csúcson kell abbahagyni” – mondta Németh Miklós, majd megköszönte kollégái munkáját, és lemondott az elnöki tisztségről. 

A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 15. szám, 2024. április 12.
LXVIII. évfolyam, 14. szám, 2024. április 5.
LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
Élet és Irodalom 2024