Londoni vakáció

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LIX. évfolyam, 20. szám, 2015. május 15.

Semmin sem csodálkozunk. Azon a hét eleji híren sem, hogy Gömöri Zsolt devizatartozását a Magyar Paralimpiai Bizottság végtörlesztette. Gömöri elnöknek és a szervezet alelnökének, Deutsch Tamásnak hétfői reagálása szerint az ügyben nincs semmi rendkívüli, mert a pénz a szponzoroktól származik. Kedden délelőtt arról beszéltek, hogy saját bevételekből fedezték a végtörlesztést. Délután a legkevesebb két testet kiszolgált fej újra belenézett a kamerába, és azt mondta, ő maga tett javaslatot, sőt, okokat is említett, miszerint azért volt erre szükség, mert a bizottság munkatársai a devizahitel terhe miatt nem tudtak a munkájukra megfelelően koncentrálni. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 7. szám, 2018. február 16.
LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
Élet és Irodalom 2018