Hamis tanúzás újratöltve

PUBLICISZTIKA - LIX. évfolyam, 19. szám, 2015. május 8.

A Fővárosi Ítélőtábla tervei alapján lapzártánk után tartották meg a romagyilkosságok perének jogerős ítélethirdetését, erről csak a következő héten tudunk beszámolni. A másodfokú per menetrendszerűen zajlott, kifogások, perbeszédek, ahogy szokás, még a tervezett pótnap is kimaradt. Történt azonban más érdekesség ezenközben: dr. Péter Gyöngyi fellebbviteli ügyész a másodfokú bíróság elé tárta, hogy a „koronatanút” hamis tanúzás gyanúsítottjaként hallgatta meg a napokban a nyomozó ügyészség.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 32. szám, 2023. augusztus 11.
LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.
LXVI. évfolyam, 19. szám, 2022. május 13.
Élet és Irodalom 2023