Akinek a Jobbik szalonképtelen

Középre tart az osztrák Szabadságpárt

PUBLICISZTIKA - LIX. évfolyam, 19. szám, 2015. május 8.

„Cuki” hangnemre váltott az eddig vállaltan szélsőjobboldali osztrák Szabadságpárt (FPÖ), a párt élén tíz éve álló Heinz-Christian Strache szeretne bécsi polgármester, esetleg kancellár lenni. Az átváltozásban a legradikálisabb politikusoktól szabadul az FPÖ, országos szinten szájkosarat köt, rendet, normalitást hirdet, feledtetni próbálja neonáci eredetét. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 24. szám, 2018. június 15.
LXII. évfolyam, 18. szám, 2018. május 4.
LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
Élet és Irodalom 2018