Levitézlés előtt

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LIX. évfolyam, 14. szám, 2015. április 3.

Nyugodt, magabiztos kormányzati és ügyészségi emberek tájékoztatnak a Quaestor-botrányról: nyugalmuk abból fakad, hogy nem tudnak semmit az egészről. Vagy tudnak, de nem mondanak. Titok. A nyomozás érdekei. Ne prejudikáljunk. Ezt olyan derűvel jelentik ki, hogy aki hallja, zavarba jön: miért nyugtat valakit a saját informálatlansága, hacsak azért nem, mert az olyan nagy és sötét, hogy ha el akar bújni, pont elfér mögötte.

Azaz egyvalamit biztosan tudnak: hogy ők mindent megtettek.

A fővárosi főügyész a paragrafus betűjére hivatkozik, valamint arra, hogy első hallásra felfoghatatlan mennyiségű iratot foglaltak le. A kormányszóvivő pedig mást sem mond, mint hogy „amint a miniszterelnök úr világossá tette”.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 7. szám, 2018. február 16.
LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
Élet és Irodalom 2018