Jo-hó!

Sickratman: a nagy Én

FEUILLETON - LIX. évfolyam, 11. szám, 2015. március 13.

„És ha ez nem művészet: hát nem az, / De akkor nem is kell művészet – / Mert az a fontos, hogy figyeljenek / Az emberek és jól érezzék magukat.”

            (Karinthy Frigyes: Nihil)

 

Zenés CD, buliban jó, táncolni lehet rá, háttérzenének jó, hallgatni jó. Érdemes előbb a szövegeket hozzáolvasva alaposan meghallgatni, hogy később már ne kelljen olyan alaposan hallgatni. Külön a szövegek nem mindig jók: olykor irgalmatlan jók, néha csupán meglehetősek, szerző a sok vacaksággal együtt is komolyvidám, durvafinom dolgozatokat tesz hozzá a manapság újra Sollen!, (el)várt ún. politikai költészethez.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 15. szám, 2018. április 13.
LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
LXI. évfolyam, 6. szám, 2017. február 10.
Élet és Irodalom 2018