Rövid a vacsora

FEUILLETON - LIX. évfolyam, 10. szám, 2015. március 6.

Valahogy tragikomikus és bizony következetlen, meg nem is egészen becsületes helyzet volt. Arról igyekeztem meggyőzni egy fiatal vasmunkást, hogy abban az igazságos világban, amelyet mi építünk, az embereknek egyenlők a jogaik. Tettem ezt azért, mert ő éppen akkor munkásból vezető lett. Egy az idő tájt suttogva terjedő, buta szóvicc szerint „egyenlőbb” lett tegnapi társainál, fölébük került. És éppen én kezdtem őt, magam is eszközként, eszközzé alakítani. Megtiszteltek a feladattal. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 9. szám, 2022. március 4.
LXV. évfolyam, 30. szám, 2021. július 30.
LX. évfolyam, 44. szám, 2016. november 4.
Élet és Irodalom 2023