Beltéri hófúvás

Még egyszer az Asztalizenéről

PRÓZA - AEGON MŰVÉSZETI DÍJ – MŰHELYTITKOK, VALLOMÁSOK - LIX. évfolyam, 6. szám, 2015. február 6.

Új rovat indult

Tavaly indult az első Aegon-sorozatunk, az íróportrék. Akkor kollégák, író barátok személyes, emlékezetes, felkavaró vallomásait olvashatták. Idén, a második szériában a díjazott írókat kértük fel, hogy egy rövid esszében vagy tárca­novellában osszanak meg velünk élményeket, műhelytitkokat a díjazott könyvről. 2008-ban az Asztalizene című drámakötet volt az „év könyve”.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
LXII. évfolyam, 5. szám, 2018. február 2.
Élet és Irodalom 2018