Megakasztott párbeszéd

Vihar a bécsi Abdullah Központ körül

PUBLICISZTIKA - LIX. évfolyam, 6. szám, 2015. február 6.

Ausztriában leváltották a magát reformistaként hirdető szaúdi kirakatszervezet második emberét. Claudia Bandion-Ortner roppant ügyetlenül vette védelmébe kenyéradó gazdáját, a rijádi diktatúrát, amely drasztikus büntetéssel sújt egy emberjogi bloggolót. A párizsi terrortámadások is ártottak a volt igazságügy-miniszternek, az ő felemelkedése és bukása éppen úgy illusztrálja az osztrák nagykoalíció politikai megalkuvásait, mint a hirtelen kényelmetlenné vált intézmény körüli kötélhúzást.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 6. szám, 2018. február 9.
LXII. évfolyam, 1. szám, 2018. január 5.
LXI. évfolyam, 44. szám, 2017. november 3.
Élet és Irodalom 2018