Jön a piréz

PUBLICISZTIKA - ELSŐ OLDAL - LIX. évfolyam, 4. szám, 2015. január 23.

Mária országának gyepűin túl sötét tekintetű, gonosz szándékú, mindenre elszánt idegenek ólálkodnak, sőt, mint a közmédiából megtudhattuk, immár Hunnia kebelében is illegális jöttmentek növekvő létszámú falkája ütött tanyát. Két hete van ez így, egészen pontosan január tizennegyedike óta, azt megelőzően a kutya se akart idejönni, bevándorlóink gyakorlatilag nem voltak egyáltalán. Leszámítva pár tucat törököt és kínait, akik Budapesten török, illetve kínai büféket üzemeltetnek, valamint pár száz szerencsétlen flótást, akik különféle magyarországi menekülttáborok vendégszeretetét élvezik, és ennek megfelelően már nemcsak azt bánták meg, hogy betették hozzánk a lábukat, hanem azt is, hogy világra jöttek valamikor. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 12. szám, 2023. március 24.
LXVII. évfolyam, 10. szám, 2023. március 10.
LXVII. évfolyam, 9. szám, 2023. március 3.
Élet és Irodalom 2023