Történjen valami

– A slam poetry mint melléktermék –

FEUILLETON - LVIII. évfolyam, 48. szám, 2014. november 28.

Egy kiváló (egyre jobb) internetes irodalmi lapban megjelent egy tudósítás (librarius.hu/2014. okt. 15.): könyvbemutatóról szólt, és sokatmondó volt a címe: Meddig maradnak még ilyenek a könyvbemutatók? Nyilvánvaló, hogy a szerzőnek nem a szóban forgó eseménnyel volt baja – az nagy közönség előtt zajló, néhány mulatságos pillanattal fűszerezett, a szokásos koreográfia szerint zajló, és a hálás közönség tetszését learató alkalom volt. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 7. szám, 2018. február 16.
LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.
LXI. évfolyam, 40. szám, 2017. október 6.
Élet és Irodalom 2018